Despre noi

AMICOM România a fost înființată în 2005 și de atunci oferă servicii complete de comunicare strategică. Compania este specializată în relații publice, comunicare de criză, relații cu autoritățile și comunicarea digitală.

Portofoliul AMICOM România include lideri din diferite industrii, cu o cifră de afaceri totală de peste 300 miliarde USD, printre care și Chevron, BAE Systems, Hewlett-Packard, Delta Airlines, CEZ, Booz Allen Hamilton și KPMG. AMICOM este unică printre agențiile de PR din România prin forța și calitatea echipei sale.

În prezent, AMICOM are mai mult de 20 de consultanți și parteneri în biroul său central din București, dintre care mai mult de jumătate sunt profesioniști cu o experiență îndelungată. Stabilitatea echipei noastre este esențială pentru menținerea unor relații personale strânse cu toate categoriile relevante pentru activitățile noastre de relații publice și relații cu autoritățile.

Această configurație, combinată cu experiența din mass-media, din marketing și din corporații internaționale, asigură o creștere constantă a know-how-ului agenției și oferă baza pentru un serviciu premium. Numărul și calitatea partenerilor ne permite să construim echipe capabile să gestioneze chiar și cele mai complexe proiecte la nivel național și internațional, situații de urgență în comunicare sau comunicare în medii de nișă.