Mihai Radu

Managing Partner


Mihai are 20 de ani de experiență în relații publice, fiind specializat în conducerea campaniilor de PR și în strategii alternative de PR.

A absolvit Facultatea de Teologie a Universității din București, cu specializare în Limba și Literatura Franceză.

După o scurtă perioadă petrecută în domeniul asigurarilor, Mihai a lucrat pentru cunoscuta companie românească de IT SOFTWIN, începând cu anul 2000. Din 2001, a supervizat toate activitățile de comunicare și imagine legate de brandul BitDefender, inclusiv relațiile cu media, atât românești, cât și internaționale. Mihai a supravegheat  pregătirea tuturor materialelor de marketing și este autorul multor articole și recenzii ce au ca subiect securitatea informațiilor.

Mihai a colaborat cu jurnaliști de marcă din România și de peste hotare, reușind publicarea de articole sau interviuri în cele mai celebre publicații sau chiar posturi de radio și televiziune din străinătate: New York Times, Washington Post, Daily Telegraph, ABC News, Fox News, BBC News, MSNBC, publicațiile CNET, etc. (peste 150 de medii de presa, peste tot în lume), fiind adesea citat ca purtător de cuvânt al BitDefender.

Din 2006, Mihai a devenit directorul general al filialei românești a companiei AMI Communications. În 2011, Mihai a devenit managing partner în AMICOM Consulting & Strategy. El oferă servicii de Relații Publice și Relații cu Autoritățile mai multor companii cu cifra de afaceri de peste un miliard de dolari, reprezentând interesele lor de comunicare în România.

Mihai vorbește fluent limbile engleză și franceză.