Relații Publice


AMICOM Consulting & Strategy, specializată în domeniul relațiilor publice, oferă servicii de înaltă calitate, adaptate necesităților și obiectivelor tuturor tipurilor de clienți.

Relații cu Autoritățile


Considerăm că excelența în afacerile publice se concentrează pe construirea și gestionarea relațiilor pe termen lung între companii și părțile interesate. AMICOM Consulting & Strategy îi asistă pe clienți în angajarea în dialoguri sociale constructive, în construirea relațiilor instituționale, precum și în crearea parteneriatelor public-private, pentru a putea evidenția soluțiile lor la cele mai importante probleme sociale.

Departamentul de Relații cu Guvernul se concentrează asupra modului în care organizațiile interacționează cu guvernul unui stat și cu diversele sale ramuri. În acest context, AMICOM Consulting & Strategy ajută clienții să dezvolte relații pozitive și interacțiuni cu toate părțile interesate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante schimbări legislative, AMICOM Consulting & Strategy oferă clienților săi servicii de monitorizare legislativă și alerte în avans pentru toate inițiativele vizate. Serviciile noastre acoperă toate ramurile relevante pentru o organizație: Guvernul, Parlamentul și Ministerele.

AMICOM Bruxelles a fost înființată în 2017 pentru a răspunde nevoilor clienților noștri naționali și internaționali și pentru a îi asista în transmiterea mesajelor către principalele instituții europene.


Industrii în care AMICOM Consulting & Strategy a prestat servicii de Public Affairs:

All
Energy & Natural Resources
Security
Real Estate
Retail
Betting
Healthcare
Transportation & Infrastructure
Agriculture & HoReCa
Oil & Gas
Chevron
RMGC
RWEA
ARBIO
Electromagnetica
SICPA
Cathedral Plaza / Willbrook
Carrefour
Superbet
Gadagroup
Accuray
ASSAI
ASTRA Vagoane
Zahăr BOD
Grup Servicii Petroliere