Mimi Noel

Senior Public Relations Manager


A absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București, cu specializarea Română – Engleză.  Are o experiență de peste zece ani în jurnalism, dintre care peste șase în jurnalism de business și peste șase ani de experiență în relații publice. Primul loc de muncă a fost la agenția națională de presă Rompres. Între timp, a absolvit un Master de relații publice și Advertising în cadrul facultății de Comunicare si Relații Publice (SNSPA).

În 2006, s-a alăturat echipei de jurnaliști care au început să realizeze ediția în limba română a prestigioasei publicații de business americane BusinessWeek, licența fiind adusă pe piața locală de Business Media Group.

Un an foarte important în formarea ca jurnalist de business a fost 2007, când a completat echipa de jurnaliști care pornea revista de afaceri Money Express. Domeniile acoperite au variat, de la retail, la FMCG, farma, fonduri de investiții, fuziuni și achiziții, IT&C. Mimi Noel și-a inclus în portofoliul de jurnalist interviuri cu cei mai proeminenți oameni de afaceri români, antreprenori locali, dar și cu cunoscuți oameni de afaceri internaționali, precum directorul executiv al Microchip, Steve Sanghi sau fostul director executiv al Sony America, Michael Schulhof.