Cristina Blană

Executive Director


Cristina Marinescu a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale în 2008, fiind licențiată în tehnica negocierilor internaționale. A lucrat încă din timpul facultății în cadrul departamentului de Asigurarea Calității al companiei Turbomecanica SA, specializată în construcția și întreținerea turbinelor pentru elicoptere și avioane.

Începând cu 2008 și până în 2011 și-a perfecționat abilitățile în vânzări și PR pe postul de consilier vânzări și marketing în cadrul unui important dezvoltator imobiliar. S-a alăturat echipei BusinessMachine în iunie 2011 și s-a remarcat în proiecte pentru companii precum CRG Nexia, F64 Studio, Swiss Dent, Syscont Audit sau Keller Construct.

Din 2011, lucrează pentru Amicom ca Senior Account Executive, făcându-se remarcată în proiecte ca Chevron, RMGC, Electromagnetica și NEPI Investments și asigurând relația cu comunitatea științifică și organizarea evenimentelor.

Din 2013 Cristina coordonează activitățile internaționale ale AMICOM Consulting & Strategy, printre care divizia AMICOM din Azerbaijan și Belgia. Din 2017 Cristina este director executiv în cadrul AMICOM Consulting & Strategy.

Cristina vorbeste fluent engleza și posedă cunoștințe de limba franceză.