Mădălina Constantin

Senior Account Director


Mădălina a absolvit Facultatea de Filosofie a Universității din București în 1998 și are un Master în Filosofie obținut la Universitatea Lyon III din Franța. Mădălina a studiat și comerțul internațional al vinurilor și spirtoaselor în Franța, Marea Britanie și Italia, obținând un Master la Universitatea din Dijon și un Higher Certificate in Wines and Spirits la un colegiu din Brighton. Mădălina a început să lucreze pe proiecte europene educaționale în București, apoi la Editura Humanitas, după care a plecat în Franța unde a lucrat șapte ani în logistica vinurilor și spirtoaselor pentru JF Hillebrand. A fost apoi relocată la Moscova ca director de vânzări pentru aceeași companie.

Când s-a întors în Franța, a lucrat ca trainer la Casa de Comerț și Industrie din Dijon, predând profesioniștilor logistica internaționala, tehnici de negocieri în limbi străine, management și orientare profesională. În 2012 s-a întors în Romania și a lucrat ca director de vânzări la Romfreight în Timișoara. A lucrat după aceea ca trainer la Interact și a predat limbajul de business în română, franceză și engleză angajaților din multinaționalele bucureștene.

Mădălina vorbește perfect franceza, engleza și rusa. Mădălina a publicat câteva traduceri în limba română pentru Humanitas, Vellant, Ullman și Injoy Books.