Comunicare digitală

Comunicare digitală

Agenția Digitix Media a fost fondată în 2014 ca un spin-off al AMICOM, pentru a completa dimensiunea online a comunicării.

Despre Digitix Media

O agenție specializată în comunicare digitală

Generăm idei şi strategii optime pentru obiectivele clienţilor noştri şi dispunem de experienţa şi infrastructura necesare pentru a obține cele mai bune rezultate.

Suntem pregătiţi pentru gestionarea oricărei situaţii şi asigurăm un set complet de servicii, astfel încât clienţii noştri să fie mulţumiţi în orice moment de calitatea măsurilor întreprinse de noi.

Cu ce ne ocupăm

Plecând de la obiective prestabilite, ne folosim de experienţa acumulată în domeniul online pentru a dezvolta o strategie coerentă în baza căreia vom gestiona eficient imaginea clienților noștri în mediul virtual.

Analizăm exigenţele şi structura pieţei în care clienţii noştri îşi desfăşoară activitatea, iar apoi urmărim dezvoltarea brandului şi atingerea obiectivelor-cheie.

Facem recomandări în ceea ce privește conținutul, atitudinea și tonul comunicării şi păstrăm în permanenţă o strânsă legătură cu clienţii.

MONITORIZARE ONLINE ȘI RAPORTARE INTELIGENTĂ

Compania noastră le oferă clienţilor siguranţa că vor fi contorizate, clasificate şi analizate toate referirile din mediul online cu privire la numele lor şi/sau la interesele pe care aceştia le au. Vom documenta şi vom elabora analize aprofundate, de ansamblu, a celor mai relevante comentarii, articole, păreri şi idei exprimate în mediul online, măsurând totodată impactul pe care acestea îl au asupra brandului şi activităţii companiei.

DEZVOLTARE ȘI MANAGEMENT

Creăm şi/sau administrăm instrumente şi canale online (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Wikipedia, website, blog etc.) care să vină în sprijinul clienţilor noştri în funcţie de profilul acestora şi de nevoile pe care le au.

Furnizăm materiale grafice și conținut relevant, de calitate, având la dispoziţie două departamente de excepţie, de Creație/Design şi o echipă de copywriteri.

AMELIORAREA ARTICOLELOR NEGATIVE. CONFIDENȚIALITATE

Aparițiile în mediul online generează reacții din partea comunităților. Astfel, pot exista situaţii în care mesajele transmise pe/către/cu referire la paginile administrate de clienţii noştri să afecteze imaginea acestora. Pentru aceste situaţii suntem pregătiţi să intervenim în sprijinul clienţilor, păstrând discreţia şi confidenţialitatea.

Sistemul nostru unic de confidențialitate asigură o securitate de calibru militar în acest proces.